چرا بورس صعودی نمی‌شود؟

بر اساس تحلیل کارشناسان به نظر می‌رسد کماکان بازاری کم رونق با میل به اصلاح داشته باشیم اما با توجه به تورم پنهان در بطن اقتصاد شکست مقاومت سنگین محدوده یک میلیون و ۶۰۰هزار واحد در ماه‌های پیش‌رو بسیار محتمل می‌باشد.

به گزارش بیداربورس به نقل از اقتصادآنلاین بازار بیش از هر زمان دیگری مورد دستکاری عوامل عمدتا بیرونی قرار گرفته که از جمله مهم‌ترین آنها قیمت‌گذاری دستوری بر روی نرخ دلار صادراتی و سرکوب آن می‌باشد.

نیما میرزایی، کارشناس و فعال بازار سرمایه، روند معاملات بورس را بررسی کرد و گفت: بازار بیش از هر زمان دیگری مورد دستکاری عوامل عمدتا بیرونی قرار گرفته که از جمله مهمترین آنها قیمت‌گذاری دستوری بر روی نرخ دلار صادراتی و سرکوب آن می‌باشد. در چنین شرایطی که انواع ناملایمات از جمله قطعی مکرر برق بر شرکت‌های بورسی وارد می‌شود انتظار جامعه ۵۰میلیونی بورسی این است که نرخ فروش دلار صادراتی نیز تک نرخی و به بازار آزاد و نرخ واقعی نزدیک‌تر شود.

وی ادامه داد:  انتظار می‌رود شاخص کل در ادامه روندی رنج و خنثی داشته باشد و تا زمانی که بازار با یک محرک روبه‌رو شده و عقب ماندگی اخیر خود را جبران نماید. این اتفاق می‌تواند ورود نیما به کانال ۲۶هزار تومان، رشد مجدد جهانی نفت و یا حتی تغییری در صندلی‌های مدیریتی باشد!

این کارشناس بازار سرمایه گفت: در وضعیت فعلی و با موضوعات مرتبط با برجام گروه‌های ریالی کماکان وضعیت با ثبات‌تری دارند و اخبار مربوط به واگذاری خودروسازان نقش پیشتازی آنها را در تقاضاهای محدود بازار بیشتر نموده است.

میرزایی در پایان خاطرنشان کرد: به نظر می‌رسد تا زمان رخداد اتفاقات مرور شده بازاری کماکان کم رونق با میل به اصلاح داشته باشیم اما با توجه به تورم پنهان در بطن اقتصاد شکست مقاومت سنگین محدوده یک میلیون و ۶۰۰هزار واحد در ماه‌های پیش‌رو بسیار محتمل می‌باشد.

کد خبر 18598

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 11 =